Nyt on korkattu meidän ensimmäiset viralliset agilitykisat Kajaanissa 7.11.2009. Kisat oli pallohallissa ja alkoi heti aamu 8 aikaan. Meidän luokassa (maxi 1) oli 17 koirakkoa.

Isla kävi aivan kuumana, vaikka oli tunnin "verrytellyt"; keppiä hakenut ja lenkillä käynyt. Itse jännitin ekan radan alussa hurjasti, mutta jännitys hävisi sitten toiselle radalle mentäessä, koirakin astetta rauhallisempi :)

Oman muistin mukaan, meni suunnilleen näin:

A. -rata: HYL. Meidän vuoro oli heti toisena. Karkasi lähdössä ja kävi oman mutkan juoksemassa (ei kuitenkaan suorittanut mitään estettä), pari rimaa tippu, kielto putkeen ja toisiksi viimeinen este, putki väärään suuntaan, siitä hyl.

B. -rata: 25 virhepistettä, sija 10. Meidän vuoro oli viidentenäKepeillä 2x aloitti kakkosvälistä, 2 rimaa tippu ja puomilta tais tulla kontaktivirhe.

(Täytyy tarkistaa nämä vielä videolta, vanhalla videokameralla kuvattu, joten ei saa koneelle/nettiin)

B -radalla isla oli jo paljon paremmin hallinnassa ja kuunteli jotain, lähtöjen välissä otettiin melko paljon harjoitus esteitä joilla sai purkaa ylimäärästä virtaa, sitä kun tunnetusti löytyy tästä pimusta :D Kaikinpuolin jäi todella mukava fiilis kisoista ja etenkin b rataan olen tosi tyytyväinen kun yllätykseksi saatiin vielä tulos! :) Kokemusta niin ohjaajalle kuin koirallekkin, tästä on hyvä jatkaa!! Seuraavana vuorossa tammikuun agikisat täällä kajaanissa, ja ensi vuonna luultavasti kierretään enemmän kisoja ympäri suomea!

Viikonloppuna meillä on kaksi päivää kestävä Niina Leinosen pitämä agilitykurssi! Hakemaan taas lisää oppeja! :)

Blogi on elänyt jo pitkään hiljaiseloa, mutta jospa tässä tulee korjausta asiaan, agility on vienyt meidät mukanaan! Wihuu! =)

Tamminäyttelyihin menee Isla misseilemään ja jos ei isompia tapahdu, niin sitten näyttelytauko, ainakin joksikin aikaa. Käydään se EH varmaan taas hakemassa, ja kuulemassa että: "joo meidän pimulla on mutkaiset etujalat " hehe. :D Sitten on tulos nuorten luokasta :)