Kovasti odotellaan jo ensi kuussa alkavaa toko-kurssia. Nyt ollaan treenailtu vain jotain pientä; seurausta, paikalla oloa, istu-maahan-seiso, noutoa yms. Odottelen että saan vähän teoriaa itse tähän juttuun, ennen kun vääriä asioita menen opettamaan :D

Pallohallilla kävästiin tiistai iltana mutka, ja isla oli eka kerran kunnolla irti siellä! WAU! Luulin ettei se ikinä pystyis irti olemaan (hallinnassa), kun tähän asti on aina vaan kiinnostanu kaikki muu kuin minä! Tyttö oli aika superrr hieno! Kerran yritti mennä yhden collien luokse, mutta 5m ennen sitä koiraa, kääntyi käskystä takaisin (kävi vain haukahtamassa:D). Hallilla otettiin vähän tokoilua ja heittelin narupalloa, oikein innokkaana oli :) ...Eli jotain hyötyä on ollut treeneistä lenkin yhteydessä, kun on häiriön kanssa välillä irti ollut :) Meidän treeni määrään nähden, olen oikein tyytyväinen :)

Lisäksi harjoteltiin hieman lauantain näyttelyihin, seisomista pidempiä aikoja. Työkaveri katsoi hampaat, aika hyvin antoi katsoa.. mitä nyt vähän liikkui paikallaan:P Juoksemista niin että häntä olisi oikeassa paikassa, välillä onnistu ja välillä ei.. Mutta lauantaina nähdään mitä neidistä sanotaan :))

Hallilla törmättiin myös Tanjaan ja bc-Neoon. Oli mukava jutella ja saadaanpas ehkä näyttelyistä kuviakin jos hyvin käy, oikein kiva juttu! :)

Tänään käytiin Islan kans melkein parin tunnin lenkki ja edelleen lenkillä seuraamista, välillä irti ja välillä hihnassa (nakit mukana :D)... siihen ollaan ainakin nyt tsempattu jos ei muuta olla jaksettu:D Ainiin ja ennen lenkkiä oltiin koirapuistossa, jossa oli tuttuja koirakamuja, mm. Islan bestis Aussie-Taavi 9,5kk ;D