Syksy on tosiaan tullut, vaatetta on joutunut lisäämään ja vettä sataa, mutta sepäs ei meidän menoa ole estäny :D

Tiistaina oltiin ohjatuissa harkoissa, jotka meni niin penkinalle, etten jaksa edes muistella :D Ainut hyvä juttu oli että WAU! isla osaa KEPIT!!

Tänään käytiin Jaanan ja Hessun (lyhytkarvainen. collie) kanssa treenailee Paavolan kentällä agilityä. Tehtiin mukava pikku rata, (8-9 estettä taisi olla) hyppyjä, muuri, keinu, kepit, putki. Islan ongelmia/onnistumisia tänään:

  • Vaikeasta kulmasta muurille meno, treenattiin.
  • Muurin hyppäsi huolimattomasti, (palaset tippui kun vauhtia otti "tasanteelta"), alkoi sujua jo kiitettävästi :)
  • Putkeen meno vauhdissa, toiseen suuntaan putkea meni hyvin, mutta toiseen suuntaan jäi haukkumaan mua varmaan ajatellen "mene itse sinne, äläkä komentele" :D Putki alkoi sujua jo ihan kivasti. Otettiin putkeen menoa vähän joka kulmasta ja niin että itse jäin seisomaan vain paikalleen.
  • Viime tiistain harjotuksissa Isla meni esteiden ali (60cm), tätä ei ole tehnyt aikoihin! Nyt ei kuitenkaan tätä ongelmaa ollut.
  • Rimat oli koko ajan 60cm
  • Otettiin myös harjoitusta muutamalla esteellä niin että seisoin vain paikallaan ohjaten, hyvin onnistui.
  • Ja tosi hienoa, rimat pysyi hyvin paikallaan!! :)

...ja kaikkea muita pikkujuttuja kokeiltiin. Oman kehon hallinta on vaan niin SURKEAAA! Mutta ehkä mä joskus opin juoksemaan, muutenki kun päin estettä ;D

Sit halusin kokeilla miten isla toimii jos joku muu ohjaa, Jaana sitten kokeili sen kans pienen ratapätkän ja hienostihan se toimi siltikin, kun huomasi että jahas täältäkin saa nakkia :D

Treenin jälkeen käytiin vielä juoksemassa/kävelemässä Vimpelin pururata, koiruus oli ainakin kovin väsynyt (JES KERRANKIN!) ja löntysteli loppumatkan perässä, haistellen vaan hajuja.

Suunnitelmissa olisi marraskuussa ensimäiset viralliset agilitykisat, ja tammikuussa sitten seuraavat, saas nähdä joko uskalletaan marraskuussa aloittaa :) Ihana koiruus <3