Kesälomaa vietetty ja sen huomaa myös blogista, ei ole yksinkertaisesti "ehtinyt" kirjoíttamaan kun ollaan oltu NIIN vauhti päällä! ;D Aivan ihana loma takana päin, ja arki taas koittanut. :P

Ollaan reissailtu Helsingissä koirakavereitten luona, käyty mölliagility kisoissa, aloitettu agilityn jatkokurssi, päästiin myös uuteen tokoryhmään, Isla on päässyt uimaan monet kerrat, treffaillut koiraystäviä ...Ja paljon muuta mukavaa! :)

Mölliagility kisat oli Suomussalmella, maxi mölleissä oli 9 koirakkoa ja me hienosti viimeisenä! ;D (Jonkunhan se täytyy olla :D )

Voi siis melkein sanoa että meidän osalta tämä oli THE ISLA SHOW! ...Isla kävi ihan kuumana, joten ohjauksesta ei tullut juuri mitään. Välillä tuntui, että se ei osannut edes niitä esteitä, mitkä treeneissä suorittaa varmasi. Vauhtia siis ainakin riitti. Tiputti rimoja, meni rimojen ali, kielsi, hyppi miten sattuun. En tarkasti edes muista mitä tapahtui, sen voin sanoa että erittäin HAUSKAA menoa/katsottavaa! ;D ja suoraan sanottuna kamalaa sähellystä!!

No samaan hintaan kun kerta sai osallistua myös kilpailevien luokkaan, niin päätin kokeilla ja jatkaa sähellystä myös siellä... 

Maxi luokassa (kilpailevat) oli 5 koirakkoa. Rata oli meille helpompi omasta mielestäni. Isla oli jo ehtinyt rauhottua (hiukan) ja kuunteli paremmin. Tarkkaan en muista mitä virheitä meille tuli, kieltoja ja yksi rima ainakin tippui, mutta ainakaan rimojen ali ei enää mennyt! Keinulle kieltäyty ainakin 4x :D (keppejä ei Isla osaa, joten ne jätettiin suosiolla väliin). Tosi paljon paremmin meni kilpailevien rata, kuin edellinen. Suureksi yllätykseksi oltiin 2! Ja saatiin ensimäinen ruusuke ja pieni pokaali, WAU! ;D

Tosi hyvää harjoittelua oli nämä kisat, ja kiva mieli jäi :) TREENIÄ TREENIÄ, kontakteja, hyppyjä ja ihan joka estettä treenattava LISÄÄ! :D Intoa riittää ja hauskaa on, se on pääasia! :) Ja extra paljon treeniä paikalla oloissa (lähdöt), ennakoi ihan kamalasti!

Torstai ilta menikin Paavolassa agility talkoissa, mukavaa oli :) Tiistaina sitten agility harkat ja keskiviikkona tokoillaan. Nyt leikkii Isla muutamat yöt "terapiakoiraa" ja oikein kysytty hauva onkin! ;)

Ensi viikonloppuna lähdetään Kiteelle pentue tapaamiseen, JIPPII! ;D Isla on ihan bikini kunnossa, karvat ovat siis lähteneet, ihan kokonaan ;( ...toivottavasti tulee vielä takaisin, mulla on ikävä sitä tuuheaa häntää! ;D Juoksut alkaa varmaan n. kk päästä.

Tykkään päiväpäivältä enemmän tuosta ihanasta, hirmuisesta, kiukkuisesta, riiviö ipanasta! <3 on se vaan unelmien hauva!

 

Kisoista yksi kuva: (kiitos Tanjalle!)

 1250297494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e